Превенция в ОБЩИНА ВРАЦА против ЗАВИСИМОСТИ И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЕЩЕСТВА организирана от Мартин Харизанов!!!

 

Участие взеха хора преминали програмата на Център за рехабилитация на зависими „I A.M. WAY“ някои от които вече работят в центъра🍀❤️🙏⚠️

Близо 100 ученици от различни училища във Враца присъстваха на лекция на създателя на I A.M. WAY (съвременен и модерен център за рехабилитация на зависимости) Пламен Йотински.
👉🏻На срещата Пламен Йотински разказа своята лична история, свързана с борбата с наркотиците и акцентира върху значението на навременната превенция срещу наркотична, хазартна и алкохолна зависимости.
👉🏻Лекцията бе изключително интересна и полезна за учениците, а дискусията с г-н Йотински даде отговори на много въпроси.
☝🏻Дискусията даде възможност на младежите от Враца да разберат от първо лице какви огромни рискове крият различните зависимости за живота, здравето и професионалното развитие на младите хора.
🙏🏻Вярвам, че чрез подобен тип лекции и дискусии с хора, минали по този път, и работещи активно върху превенцията от зависимости, можем да предпазим младежите от подобни рискове и да ги мотивираме да водят здравословен и активен начин на живот.
☝🏻Моя лична кауза е да привличам все повече млади хора към спорта и здравословния начин на живот.
👉🏻Това е и причината да организирам такива срещи за учениците в Козлодуй и Мизия, които ще се проведат на 12 и 16 май.
☝🏻Освен борбата със зависимостите сред младежите, моя кауза е да убедя и мотивирам младите хора, че могат да развиват своя потенциал и в родните си места.
👉🏻Да работят и да се изграждат като личности и професионалисти там, където са родени, защото именно те са основата на бъдещото стабилно развитие на област Враца.
🛑БЛАГОДАРИМ ЗА ПОКАНАТА🛑
⚠️ВСЕКИ МОЖЕ ЧИСТ ЖИВОТ⚠️